CE2 MASS CAPS - DSS - VitalAbo Online Shop Magyar

Dss fogyás. Hasonló termékek:

Tartalom

  dss fogyás

  Szélességi kör: Hossz: 56, A Taoticket számára az Ön személyes adatainak védelme olyan elv, amely meghaladja a törvény kötelezettségeit. Az általunk kínált kereskedelmi ajánlatokat az Ön igényeinek kielégítésére terveztük, és a legjobb és legkényelmesebb szolgáltatást kínáljuk az Ön számára. És az EU-nak megfelelően, egyértelmű és átlátható módon vállalja a felhasználók magánéletének védelmét, és kijelenti, hogy felelős az az ügyfelek adatainak biztonsága.

  dss fogyás

  Ez a tájékoztató a következőket állapítja meg: A felhasználó milyen személyes adatait gyűjtik és dolgozzák fel a velünk, mint ügyfelekkel fennálló kapcsolat alapján, valamint weblapjaink, az Smartphone alkalmazás és a webszolgáltatások használata révén Személyes adatok biztonsága A személyes adatok megőrzése és terjesztése dss fogyás szigorú biztonsági eljárásokat követünk, hogy megvédjük őket a véletlen elvesztéstől, megsemmisüléstől vagy károsodástól.

  Az SSL a személyes adatok és hitelkártyaszámok titkosításának szokásos módszere, amely lehetővé teszi azok biztonságos továbbítását az interneten. A felhasználói információkat terjeszthetjük megbízható harmadik feleknek a jelen adatvédelmi irányelvekben leírt célok érdekében.

  dss fogyás

  Kérünk minden harmadik felet megfelelő technikai és operatív biztonsági intézkedésekre a személyes adatok védelme érdekében, amelyek összhangban vannak az adatvédelmi előírásokra vonatkozó uniós jogszabályokkal.