Lencsesaláta receptet keresel?

Fogyókúrás lencsesaláta, Olcsón finomat és egészségesen: lencsesaláta egyszerűen

Tartalom

  Meleg, ízes, fűszeres saláta.

  fogyókúrás lencsesaláta

  Ha nincs otthon hozzá a megfelelő fűszerkeverék, akkor se ess kétségbe, ízesítheted kedved szerint. Mehet bele egy kis sonka vagy tarja is, de még egy lágy- vagy buggyantott tojás sem lenne rossz a tetejére. Most nem hagyományos lencsét használtam, hanem az apróbb szemű, fekete színű beluga lencsét.

  fogyókúrás lencsesaláta

  Ehhez magos boltokban, drogériákban, nagyobb áruházakban, bioboltokban már nem is olyan nehéz hozzájutni. Ízes, apró lencsefajta, ami áztatás nélkül is megfő perc alatt. Ha az nincs, és fontos a gyorsaság, akkkor konzervlencsével is működhet.

  Most éppen nem kapni, mert fogyókúrás lencsesaláta szezonja, de ez az étel nagyon finom meyer citrommal.

  fogyókúrás lencsesaláta

  Ez a kerekebb, narancsárga citromféle a "rendes" citromok közé bekeverve szokott felbukkanni télen, főleg januárban, februárban érdemes figyelni. Egyre több boltban lehet véletlenszerűen ráakadni, ha jobban megnézzük a citromkupacot a hagyományos között lesz, nem külön kell keresni. Fűszeres, kevésbé savanyú íze elképesztő plusz ízt ad az ételeknek, italoknak.

  fogyókúrás lencsesaláta

  Plusz egy További jó tulajdonsága ennek a lencsesalátának, hogy nem csak isteni, de remekül bírja a szállítást is, vagyis akár buliba, akár másnap, munkahelyi ebédnek is simán beválik. Lencsesaláta diétás.

  fogyókúrás lencsesaláta