Módja annak könnyű

Fogyni bahrain

A szökést utolérve az összetett menők csatáztak egymással a brutálisan meredek emelkedőn, ahol a szakaszt megnyerve Lopez bizonyult a legjobbnak, Roglic ért be kis különbséggel mögötte, akit Pogacar követett.

karcsúsító kiskereskedelem

Sokan azt mondták, hogy ez lesz az a nap, amikor eldől, hogy ki nyeri az idei Tour de France-t. Az izgalmak az első kiemelt kategóriás hegyen kezdődtek, ahol a szökésből csak a Carapaz-Alaphilippe-Izagirre trió maradt az élen, fogyni bahrain pedig meglepő módon a Bahrain-McLaren diktált kemény tempót annak reményében, hogy Mikel Landa előrébb végezhet az összetettben. A Bahrain-McLaren tempója többeknek nem esett jól a Jumbo-Vismából sem, viszont fordult a kocka amikor Pogacar segítője De La Cruz állt az élre, a ritmusváltást Landa nem bírta, így gyakorlatilag teljesen feleslegesen dolgozott neki eddig a csapat.

fogyás inspirációra van szükségem

Ezután Roglic fogyni bahrain Sepp Kuss diktálta a tempót az összesen 4 főre fogyatkozott élbolynak. Közben Carapazt is utolérték, így más senki nem volt elöl a szökésből. Kuss megvárta Roglicot és a vele érkező Pogacart, majd a meredeken olyat ment, hogy Pogacar leszakadt róluk.

véletlenszerűen fogyni

Innentől az utolsó km-eken már egyéni időfutam lett a versenyből, Lopez volt az élen, őt üldözte Roglic, Pogacar pedig a honfitársát. Óriási különbség nem alakult ki köztük, Lopez nyerte a szakaszt, őt követte 15 mp hátránnyal Roglic, Pogacar pedig 30 mp-cel később ért célba a kolumbiaihoz képest.

Kabayan Meal KFC+ Mukbang --Manama, Bahrain

Lopez ezzel feljött az összetettben a 3. Roglic előnye továbbra is stabil, ami a szlovén időfutammenő-képességeit ismerve elegendőnek tűnik a sárga trikó megtartásához. A as Tour de France