Fogyás program Austin Texasban

Fogyni mumbai, India kivégzi a 2003-as mumbai robbantókat

India kivégzi a as mumbai robbantókat [origo] Halálra ítélte egy indiai bíróság azt a három fogyni mumbai, akik ban ötven embert öltek meg egy merényletben.

karcsúsító hüvelyek

A bíró szerint már ezért az akcióért is a Egy indiai bíróság úgy döntött, kivégzik azt a három embert, akik ban Mumbaiban egy piacon robbantottak. A merényletben ötvenen meghaltak.

fogyni nő 50

A merénylet sokkolta Indiát - írja a BBC. Mindhárom robbantót az azóta hatályon kívül helyezett indiai terrorizmusmegelőzési törvény alapján vádolták meg. A kettős autórobbantást augusztusában hajtották végre. Az ötven halott mellett ember megsérült.

Fogyás hasról?

A robbantás valószínűleg bosszú volt a korábbi gudzsaráti zavargásokért, amelyekben sok muszlim is meghalt. A három halálraítélt a Laskar-i-Taiba pakisztáni szervezet támogatásával hajtotta végre a mumbai robbantásokat. A bíró egyenesen azt mondta, hogy szerinte a vádlottak tagjai a terrorszervezetnek, amit ők tagadtak a BBC szerint.

testápolási karcsúsító központ Gurgaonban

A Laskart több más indiai merénylettel is vádolják, többek között a tavaly novemberi, szintén Mumbaiban elkövetett összehangolt támadással, amelyben városszerte en haltak meg.

Kapcsolódó cikk.

koffein jó a fogyáshoz