E-magazin: Simonyi, fogyás, úszótanfolyam

Fogyni üzenőfal. Wikipédia:OTRS-üzenőfal/Archív5

Navigációs menü

Ha nincs vele teendő, akkor bocs. Fauvirt vita Szerintem jelöld törlésre, ha úgy gondolod, jogsértő. Az europeana.

Őszintén szólva én OTRS-kezelőként nem tudok mit kezdeni az üggyel, de ha más igen, akkor nyilván hozzászól.

Fehérje diéta receptjét halételek

Az angolom nem túl jó. Fogyni üzenőfal közvetlenül itt érhető el.

veszteség zsírégetés

A válaszadónak írta, kérve, hogy levelének tartalmát közölhessük a WP Commons felületén. Most várjuk a választ. Hungarikusz Firkász Ide írkássz!

karcsúsító test áruház

Néhány képre kaptam engedélyt a szerzőjétől, fel is töltöttem a commonsra, ám onnan törölték azzal az indokkal, hogy nem megfelelő a sablon, amivel az engedélyt megadták. Ezt megírták a képek készítőjének is, aki időhiányra és túlzott bürokráciára hivatkozva végül nem küldte el a kért sablont. A kérdésem az volna, hogy a magyar wikire ezek a képek feltölthetőek valamilyen módon?

ésszerű fogyás 7 hét alatt

Thank you very much for asking. I love Budapest and have visited many times but sadly not since I wish you well with your project.

Tartalomjegyzék

Kemenymate vita Megpingelem Teemeah -t, de szerintem ismét meg kéne próbálkozni az engedély beszerzésével. Bencemac A Holtak Szószólója A licenc pontos megnevezése szükséges és a képek pontos megnevezése képcímmel vagy linkkel.

Képek Alia fogyni Bad Diet Kelp lecitin B6 nemcsak a képek peregnek egy sarok- fogynak az érzelmek, elszürkülnek és Austj-alia. Last year Radio Budapest received 40 thousand letters. Képek a falra - www. Képek a falra minden mennyiségben. Fiatalos modern faliképek.

A Wikipédia:Engedélykérés Angol nyelvű mintalevelek oldalon található a mintaszöveg, amit vissza kell küldeni. Kérek mindenkit, hogy ha engedélyt kér, mindig a mintalevelet használja, mert ezzel elkerülhetőek a hasonló problémák és fogyni üzenőfal.

Üzenj a kazánháznak!

Xia Üzenő Így sincs rendben? Eleve azzal kellett volna kezdeni Jogvédettként sem kerülhetnek fel akkor a magyar wikire?

Mert akkor megpróbálok más font fogyás különbség felkutatni. Majd hátha máskor.

Szólista viagra diéta

Tambo vita Elküldenéd még egyszer? Az engedélyt július án küldtem el, és a tárgya: Oláh-engedély Eddig flottul ment az engedélyek felvezetése, de Regasterios szerkesztőtárs valószínűleg szabadságon van.

legtöbb testzsír veszteség egy hónap alatt

Ha nem sikerül fellelni, elküldöm mégegyszer. A minap küldött engedélyem például ismét a kukában landolt; de legalább megérkezett és elő tudtam halászni. Ha nem, akkor kérnék erről valamilyen visszajelzést.

Üzenj a blogger(ek)nek!

Köszönettel, — Burumbátor Súgd ide! Amit tudtam, azt lezártam; jelenleg a Fájl:Tömegszereplők. Ezzel viszont az a problémám, hogy Horváth Gyöngyvértől ugyan érkezett engedély, de a leírólap szerint nem ő az egyedüli szerző. A könyvről pedig nem találok érdemi információt a neten. Te töltötted fel. Wikizoli vita