Olvasási mód:

Fogyás kolluval

Egészséges fogyás - nagyon egyszerű Információk a diétákról, a táplálkozásról és a testmozgásról Ez lenne a szenzáció - a fiatalok és idősek körében is népszerű kultikus ital évtizedek óta az itallista élén áll. Aligha ismeri valaki a híres Pepsi márkát - nyilván annak kellene Üdítő Pepsi Special gigantikus mellékhatása van.

Kólával könnyebb fogyni, mint vízzel? De miért?

A híres íz mellett állítólag a sötét ital védelmet nyújt a bosszantó kilók ellen is. Mi a baj a pletykával? Néha azoknak, akik fogyni akarnak, inkább tartsák le a kezüket a cukortartalmú üdítőktől. Mert be kell vallani: egy ilyen koksz nehéz.

Kólával könnyebb fogyni, mint vízzel

Csak egy kis pohár az áhított italból és erről fogyás kolluval csak 0,2 l szenzációs hét kockacukor. Egyébként ők is kerekek 20mg koffein olyan kis pohárban. Annyi, mint egyben ötödik csésze kávé. De ez még nem minden. Ha üresen issza meg a kis pohár kólát, akkor is van Egy szelet kenyér energiaértéke kb.

fogyás kolluval

Az egyszerű teák vagy sima ásványvíz itt nem versenyezhet. Végül is egy pohár víz nem tartalmaz kalóriát, és fontosabb ásványi anyagokat tartalmaz cukor vagy koffein helyett mint a magnézium, a kalcium vagy a kálium.

De hogyan működik a fogyókúra? Alapvetően most tisztázták a normális kólával kapcsolatos tényeket - rettentő sok cukrot tartalmaz, és nem más, mint egészséges. A Pepsi Special viszont éppen megfordította az asztalokat.

Kólával könnyebb fogyni, mint vízzel Nem csak a sima kólánál jobb a light kóla — ez derül ki a Coloradoi Egyetem egészségügyi központjának kutatásából. A fogyási lehetőségekkel foglalkozó szakemberek előzetesen azt feltételezték, azt szerették volna bebizonyítani, hogy a cukormentes üdítőket fogyasztók éppen annyit fogyhatnak, mint azok, akik vizet isznak.

A japán Pepsi "Suntory" forgalmazóhoz hasonlóan a zuhanyfej is feltár egy "különleges egészségügyi célú ételt".

A tudósok most megvizsgálták ezt a meglehetősen megkérdőjelezhető tézist. Valójában a titok ebben rejlik Dextrin adalékanyag.

fogyás kolluval

Ez a búzából, burgonyából vagy kukoricakeményítőből előállított gumi elsősorban arra szolgál, hogy megakadályozza az emberi test zsír felszívódását és tárolását. Azt azonban még nem sikerült egyértelműen megállapítani, hogy ez valóban sikeres-e. Vajon a Light-Cola fogyás kolluval tarthat-e?

Egészséges fogyás - nagyon egyszerű

Az alacsony kalóriatartalmú kóla elve azonban nem új terület. A Coca-Cola márka már ban kihozta az első diétás italt: megszületett a Cola light. Az összes kémiai adalék mellett az üdítőital jelentős tartalmat tartalmazott: édesítőszer. Végül ben Pepsi erre a sikerre ugrott.

Susanszky Ivan

A mai napig mindkét gyártónak számos különböző változata van, amelyek párbajoznak. A Diet Cola fajták mellett óta léteznek Zero változatok is, amelyek nem csak cukrot, hanem koffeint is tartalmaznak.

Lehet fogyni cukros kólával?

Mik az eredmények? Mint ma már tudjuk, az as évek közepe óta legalább három fogyás kolluval Diet Coke termék volt Amerikában ismert gyártóktól.

fogyás kolluval

Ennek ellenére egy dolog nem titok: az amerikaiak többsége nem feltétlenül karcsú. Ellenkezőleg: a jelenlegi, hivatalos amerikai adatok szerint jelenleg az Egyesült Államok minden harmadik polgára még elhízott - a Diet Coke fokozott fogyasztása ellenére. És a kövér amerikaiak száma tovább növekszik.

fogyás kolluval

A visszahatás: a New York-i egészségügyi hatóságok az elkövetkező évben meg akarják tiltani a zuhanyt XXL változatban. A kóla diéta következtetése Függetlenül a márkától, a gyártótól vagy a diétás kólától: nem egészségesek, nem járulnak hozzá az egészséghez és nem működnek.

A legújabb Pepsi Special áttekintése még korai, de a szakértők itt is egyetértenek: kétségek megengedettek!

fogyás kolluval

Sem ez a Cola-kiadás, sem a következők nem ígérnek egészséges fogyókúrás módszert. Jobb ásványvizet és változatos, egészséges életmódot fogyasztani.