Blood Glucose Support

Gtf fogyás, Égess zsírt vitaminokkal! | Well&fit Gtf fogyás

gtf fogyás

A termék ceyloni fahéjat és glükóztolerancia-faktor GTF krómot tartalmaz. A formula továbbá segíthet a szénhidrátéhség csökkentésében.

gtf fogyás

A GTF króm fontos szerepet játszik a szénhidrát-anyagcserében, és a vér normál glükóz szintjének fenntartásában. Ez az ehető fajta nagy mennyiséget tud felhalmozni ásványi anyagokból, és így már kis dózisból is magas ásványianyag-tartalomhoz juthatunk.

HOGYAN FOGYTAM LE 40 KG-T

Az aktív hozzávalók a GTF króm, magnézium, cink és fahéj. A növényi alap természetes módon tartalmaz további előnyös ásványi anyagokat, úgymint a réz, a szelén és a molibdén.

gtf fogyás

A magnézium egy olyan bioeffektív formája, amely könnyedén átjut a membránokon és a króm hatásosságát is fokozza. A cink és gtf fogyás réz ugyanolyan felszívódási értékekkel bír, a túl sok cink végül rézhiányhoz vezethet — a fahéj segíthet szabályozni a vércukorszintet és támogathatja a többi tápanyag működését. A fahéjcserje kérgének kivonatát hagyományosan gyógyszerként használják az egész világon. A fahéj megkönnyítheti a glükóz felhasználását, emelheti az inzulinérzékenységet és az izomsejtekbe továbbíthatja.

gtf fogyás

A Wholefood TM koncepció: Ez egy természetes, növényi alapú készítmény, amely keresztesvirágú zöldségeket tartalmaz. A káposztafélék családjába tartozó növények arról is ismertek, hogy más antioxidáns fitotápanyagokat is gtf fogyás, amik az immunrendszer funkcióit erősíthetik.

gtf fogyás

A keresztesvirágú zöldségek akkor is ideálisak, amikor sokkal több ásványi anyagra van szükség, mint amit az ételeinkből hasznosíthatunk Blood Glucose Support.