A ghrp- 6 zsírégetési eredményei - coolminers.hu

Hgh zsírégetés

HASRÓL FOGYÁS - célzott zsírégetés

A növekedési hormon - hGH - az agyban termelődik, az elülső agyalapi mirigy választja ki, többek közt ez a hormon felelős a gyerekek csontjainak fejlődéséért, a testben pedig olyan folyamatokban működik közre, mint a szövetmegújulás, az izomnövekedés, az agyműködés és az anyagcsere. A közelmúltig pedig ide sorolták a zsírraktározást is.

Későbbi vizsgálatok ugyan ezt nem erősítették meg, mégis számtalan fogyókúrás szer készült ennek az eredménynek a tudatában - ezek java már megjelenésükkor is illegális volt, persze.

Korán vers a fogyáshoz

Mit tesz valójában a zsírral a hGH? A közelmúltban a São Pauló-i Egyetem kutatói a Nature Communications című folyóiratban publikáltak egy áttörő kutatást, mely bebizonyította, hogy a növekedési hormon a diéta vagy koplalás során szerepet játszik az energiaraktározásban.

HGH fogyni Thaiföldön Használjon Genotropint a zsírtalanításhoz Bangkokban

Amikor a természetben egy állat hosszú időn át nem jut élelemhez, a teste erre úgy reagál, hogy jobban kezdi raktározni az energiát. Ez azért fontos, mert, ha az élelem nehezen hozzáférhető, az elfogyasztott energiának tovább kell kitartania.

súlycsökkentő központok Indore ban

És részben ez az oka annak is, hogy az ember olyan könnyen szedi vissza a súlyt hgh zsírégetés után. Ezért a folyamatért részint a leptin nevű éhséghormon felelős, mely jelzi az agynak, hogy a testnek energia-utánpótlásra van szüksége.

krave xl fogyás vélemények

Azonban a brazil kutatók hgh zsírégetés találták, hogy egy diéta során a leptin szintje csökken, helyette a növekedési hormon, a hGH szintje emelkedik meg a szervezetben. GH-receptorok, vagyis a növekedési hormon által hordozott ingert felfogó idegvégződések nagy számban találhatóak meg a szövetekben, az izmokban és a növekedésben, anyagcserében szerepet játszó szervekben, de az is kiderült, hogy nemcsak itt, hanem az agyban, a hipotalamuszban is rengeteg GH-receptor található.

HGH: előtti és utáni eredmények.