Beyond WAISTTRAINER, Beyond Fitness kft.

Karcsúsító tömeg

Csak az a hajó, hogy a megerősített megrendelés a címeket.

Kapcsolódó termékek

Megrendelések feldolgozása időben a fizetés után ellenőrzés. Küldjük a csomagot Kínából keresztül a levegő a poszton.

Szállítási idő függ a Szállítási Fuvarozó - Vám - valamint Post Feladásának rendeltetési hely, illetve más tényezők is. A legtöbb csomagok lehetne kapott 20 munkanap 4 hét. Lásd az alábbi szállítási idő gyűjteménye mennyiségi adatok: Elfogadjuk e-Mail kérelmek visszatér 7 munkanapon belül megkapták a rendelést.

csodálatos zsírvesztési átalakulás

Ha az elemet a birtokában lévő több, mint 7 nap, úgy vélik, használt, mi pedig nem kérdés, hogy a visszatérítési vagy csere. Ha nem elégedett, ha ön kap a cikk, kérlek, vissza számított 7 napon belül a csere vagy a pénzt vissza.

fogyás lendülete

Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba vissza útmutatót, mielőtt vissza. Ha a tétel hibás, 3 hónap alatt, karcsúsító tömeg önnek egy csere nélkül, külön díj ellenében, vagy ajánlatot visszatérítés után megkapjuk a hibás elemet. Ha a tétel hibás után 3 hónappal, akkor is küldje vissza nekünk.

fogyhat e laza széklet

Küldünk önnek egy újat, miután megkapta a hibás elemet. De meg kell fizetni az extra szállítási díjat. Ön vállalja, hogy a fent felsorolt politikák megrendeléskor a vatera piacterén!

nem veszítheti el az utolsó zsírréteget

Ha elégedett a terméket, illetve a szolgáltatást, kérjük adja meg a pozitív visszajelzést, 5 csillagos értékelés is, amely nagyon fontos nekünk. Mi lesz, nagyon értékelik, ha tudsz hagy az igazi érzés. Ha nem elégedett az elemek, vagy a karcsúsító tömeg, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt elhagyja semmilyen visszajelzést, majd oldja meg a problémát, azonnal, köszönöm!

nincs cukor a fogyáshoz

Kérjük, Üzenet nekünk am. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, üzenet nekünk egy esélyt, hogy segítsen.

skorpió zsírégető

Összes üzenet lesz a válasz, 1 munkanapon belül kivéve a munkaszüneti napokat, Kínában. Ha nem kapja meg a választ, kérjük, szíveskedjen újra elküldte az üzenetet, majd válaszolunk, amint lehetséges.

Elnézést kérünk a késői válasz az ünnepek alatt beleértve vasárnap.

Tartalmazza a különböző hatékony lipid alkaloidok, hogy hatékonyan lebontják a zsír a szervezetben, valamint kiválasztani határozottan 2.

Címkék: vörös ginzeng, eukaliptusz fa, javítás slim, ginzeng, panax ginseng, ginseng gyökér, Slim, zsírt éget, galagonya gyümölcs, szérum piros Kapcsolódó termékek.