Keress receptre vagy hozzávalóra

Narancsos fogyókúra

Életem eddigi legjobb fogyókúrája 1. rész BF ( Military diet )

Kategória: Fix napos diéták Narancsos fogyókúra A banánnal ellentétben - ami nem éppen sovány eledel - a narancsban Citrus sinensis alig van kalória. Energiahordozója egy kevés szőlő- és gyümölcscukor, ezért bátran fogyaszthatjuk narancsos fogyókúra, leve és rostjai jól telítenek, üdítenek, a szomjat is oltják.

fogyasszon kisebb ételeket gyakrabban fogyás fogyás és súlyos betegség

Csaknem közhely a citrusfélék magas vitamintartalma, s valóban: a narancs legfontosabb téli C-vitamin-forrásaink közé tartozik. Egyetlen "Navel" fajtájú narancs 25 százalékkal tartalmaz több C-vitamint, mint amennyi egy átlagos felnőtt napi szükséglete, de két, bármilyen más fajtájú narancs is megteszi.

Reggeli minden napra: 1 narancs, 2 kétszersült, 1 csésze kávé vagy tea édesítõszerrel. Utána a testsúly megtartására minden hétfõn reggelire: 1 pohár citromos víz, ebédre: 1 alma, 1 kétszersült, vacsorára: 1 paradicsom, 1 tojás, 1 kétszersült.

tiszteletére súlycsökkenés Orem 20 legjobb módszer a fogyáshoz

A hozzávalók semmilyen más anyaggal nem helyettesíthetõk. Ez a diéta kissé egyhangú, de könnyen kivitelezhetõ.

félénk súlycsökkentő rapper férfi fogyás ihlet tumblr

Itt se feledkezzünk meg a minimum 2 liter ásványvizrõl naponta. Persze volt, hogy magam sem igazán hittem, hogy sikerülhet, de a legnagyobb elszólás: Fejben dől el!

jade joselyn fogyás meddig hiit zsírégetni

Fejben dől el még akkor is, ha az egészséged már rég nem támogatja a törekvésed. De meg lehet csinálni!

fogyni fogok mém fekete kávé miatt lefogy