Jó hír a tésztaimádóknak, így lehet a spagettivel fogyni

Spagetti fogyni, A spagetti fogyhat, Diéta szénhidrátfüggőknek: villámgyors fogyás tésztával - Fogyókúra | Femina

Tartalom

  fogyás ridgefield ct

  Szerző: Ripost Egy vizsgálat beigazolta, amit az olaszok már régóta állítanak: a spagetti nem hizlal: aki hetente háromszor is eszik belőle, 12 hét alatt fél fogyni finanszírozás dob le. A titok: spagetti fogyni spagetti és a makaróni a többi finomított szénhidrátforrásnál alacsonyabb glikémiás indexszel rendelkezik, így nem okozza a vércukorszint gyors kiugrását, majd visszaesését.

  A kutatás vezetője, Dr. John Sievenpiper, a torontói St. Michael Hospital munkatársa szerint az egészséges étrend részeként fogyasztott tészta nem okoz hízást.

  squeem fogyás

  A kutatók összesen29 korábbi vizsgálatban részt vett ember adatait elemezték, akik átlagosan heti 3,3 adag tésztát fogyasztottak, egy adag körülbelül fél csészényi főtt tésztának felelt meg. Aki rendszeresen fogyasztott tésztát, az eredmények szerint többet adott le, mint aki kerülte ezt az élelmiszert.

  fogyás miatt megereszkedik e a mellem

  Egy másik vizsgálat szerint pedig a legjobb időpont a tésztaevésre a vacsora: ha ugyanis reggel eszünk szénhidrátdús ételt, hamar megéhezünk utána. A vacsora után viszont reggelig jó eséllyel semmi mást nem fogyasztunk.

  • Hogyan lehet lefogyni két hónap alatt
  • Pin on mit egyek ha fogyni akarok