2. Kamilla – mindenki kedvence

Szupergyors zsírégető, Alapgondolatok, mielőtt a közepébe vágnánk...

Zsírgyilkos kardió edzés: csak 30 perc, de van olyan hatékony, mint a futás Minden, amit tudnod kell a zsírégető zónádról! Az öt célpulzus zóna — Decathlon Blog Zsírégetés Zsírégetési szakaszok Nedvesítse meg a pánt elektróda területét.

Csíptesse a pántot mellkasa köré és igazítsa magára a pántot. Csatlakoztassa a csatlakozót.

szupergyors zsírégető

A pulzusérzékelő akkumulátorának hosszabb élettartama érdekében csatlakozót minden használat után vegye le a szíjról. Az izzadságtól és a párától benedvesedhetnek az elektródák és aktív maradhat a pulzusérzékelő.

A gyors edzés, amely növeli a zsírégetést

Ennek eredményeként csökkenhet a pulzusérzékelő akkumulátorának élettartama. A pulzusérzékelő karbantartásával kapcsolatos további, részletes információért lásd a Polar H1 pulzusérzékelőre vonatkozó Tisztítással kapcsolatos utasításokat.

Az edzés elkezdése Vegye fel a pulzusszám monitort és a pulzusmérőt. Szupergyors zsírégető program csajoknak Idő üzemmódban, nyomja meg egyszer az OK gombot a várakozás üzemmód megnyitásához. Várjon amíg a pulzusszám monitor megtalálja pulzusát, majd nyomja meg ismét az OK gombot az edzés rögzítésének elindításához.

További információkért, lásd Edzésbeállítások. Az edzésfájl csak akkor kerül mentésre, ha a felvétel több mint egy percig tartott. Az edzés időtartamának mérése Az FT7 segítségével lemérheti zsírégetési szakaszok edzések hosszát is anélkül, hogy használná a pulzusérzékelőt. Az edzés időtartamának méréséhez nyomja meg szupergyors zsírégető az OK gombot.

szupergyors zsírégető

Started Elindítva felirat jelenik meg. Itt az eltelt időt követheti figyelemmel. Ha a Check heart rate transmitter! Ellenőrizze a pulzusszám jeladót!

Szupergyors fogyás erőfeszítés nélkül - 6 gyógynövény, ami felfalja a zsírsejteket

Profi zsírégetés Egy összefoglaló ablak jelenik meg, amelyen ellenőrizheti az eltelt időt. Zsírégetés, vagy állóképesség fejlesztése Edzés közben a Polar FT7 megjeleníti a zsírégetéshez és az állóképesség fejlesztéséhez szükséges optimális edzésintenzitást. Az intenzitás napi erőnléti és mentális állapotától függően változhat.

szupergyors zsírégető

Az edzésszakasz felvételének elkezdésekor az FT7 zsírégetési szakaszok a jelenlegi állapotát, és ha szükséges, annak megfelelően szabályozza az intenzitást. Ez zsírégetési szakaszok intelligens pulzusmérő észleli testének napi állapotát a pulzusszámból és szupergyors zsírégető pulzusszám-változásból.

Az FT7 - mint egy intelligens edzésvezérlő computer - a pulzuszámból és a pulzusszám változásából következtethet szervezetének aktuális zsírégetési szakaszok állapotára.

Amennyiben teste regenerálódott az előző edzések után, és nem fáradt, vagy feszült, akkor készen áll egy intenzívebb edzésre. Az edzés hatása valós időben az órán kerül kijelzésre. A zsírégetési és állóképesség fejlesztési zónákat egy szupergyors zsírégető pontozott vonal határolja.

Ha a cigányok álmodoznak 1.

Zsírégetés Az FT7 automatikusan érzékeli ezt a határvonalat, és jelenlegi állapotának megfelelően átkapcsol. Jelenlegi pulzusszáma A pulzusszám érték korlátozása a zsírégetés és állóképesség intenzitási zónák hogyan lehet lefogyni anélkül, hogy zsírcsípő égetése hüvelyk.

FATBURN Zsírégetés a szív jel a vonal baloldalán van Ebben a zsírégető zónában pulzustartományban kisebb intenzitással edzünk, a szupergyors zsírégető zsírégetési szakaszok felgyorsul, így hatékonyabbá válik a zsírégetés.

Zsírégetési szakaszok

FITNESS Állóképesség a szív jel a vonal jobboldalán van Ebben a zónában az edzésintenzitás nagyobb és Ön növeli a kardiovaszkuláris állóképességét, vagyis erősíti zsírégetési szakaszok szívét és élénkíti az izmok és a tüdő vérkeringését. A fő energiaforrást a szénhidrátok jelentik. Az adott edzésszakasz zsírégetési szakaszok függően, zárolhatja a Fatburn Zsírégetésivagy Fitness Állóképesség zónát.

Szupergyors zsírégető program csajoknak A zároláshoz, a kívánt zónában nyomja meg egy másodpercre az OK gombot. Fat burning zone Zsírégetési zóna zárolva vagy Fitness zone locked Állóképesség zóna zárolva felirat jelenik meg.

Ha az zsírégetési szakaszok túl kemény, vagy túl könnyű a pulzusmérő óra egy hangjelzést ad ki.

Szupergyors zsírégető program csajoknak

Például, ezen a képen a zsírégetési zóna zárolva van. Egy zóna zsírégetési szakaszok feloldására, egy másodpercre nyomja meg az OK gombot. Edzés alatt Az edzés felvétele alatt a következő információk kerülnek megjelenítésre.

szupergyors zsírégető