Zsírvesztés ct

Tartalom

  Fogyásban is csúcsra tör a kövérek bajnoka Új Szó A szlovákiai magyar napilap és hírportál Rekord fogyás, Fogyásban is csúcsra tör a kövérek bajnoka Tartalom Felére fogyott a világ legnehezebb asszonya Origo Most kísérleti gyógyszereket kap, hogy tovább fogyjon.

  zsírvesztés ct

  Az indiai kórházban kezelt egyiptomi nő kg volt. A sebészeti beavatkozás után már csak kg. A kórház dolgozói elmondták, hogy a nő végre fel tud ülni, és ülve is tud maradni akár hosszabb ideig is.

  zsírvesztés ct

  Ezt a súlycsökkentő műtétet csak a vészesen elhízott emberek kezelésére használják, életmentő beavatkozásként. A nő orvosa elmondta, hogy gyerekkorában kapott egy stroke-ot és az egyik oldala zsírvesztés ct.

  zsírvesztés ct

  A másik oldala pedig mindig begörcsöl. Fogyásban is csúcsra tör a kövérek bajnoka Nemcsak beszélni nehéz neki, hanem nyelni is alig tud.

  zsírvesztés ct

  Az orvosok abban reménykednek most, hogy ilyen sokat fogyott, talán be tudják majd tenni őt a CT gépbe, hogy kiderítsék a stroke okát. A nő családja azt mondta, hogy a lány a születésekor 5 kg volt, és elefantiázissal diagnosztizálták, ami egy parazitafertőzés miatt alakult ki.

  A túlsúlyos lányról az édesanyja rekord fogyás a nővére gondoskodik. Fogyása azt jelenti, hogy a Guinness-rekordok könyvében már nem ő szerepel majd a világ legnehezebb nőjeként. További a témáról.

  zsírvesztés ct