Az Ember A Grill Like Bear Grylls! | Férfi Egészség 🚑 lillago.hu

Grill zsírvesztéshez

Tartalom

  fogyás md a közelemben

  Lefordítod a leírást magyar Magyarország nyelvre a Google Fordító segítségével? Leírás visszafordítása angol Egyesült Államok nyelvre Fordítás This is the latest version.

  napi 5x étkezés diéta

  Enjoy dual cooking convenience Time to fire up the patio barbeque and invite friends over to tuck into tasty burgers, chicken, ribs, sausages or steaks? Best of all, you can even share cooking hints and recipe ideas on social media such as Facebook or Twitter via the corresponding mobile app. Ez a legújabb verzió.

  hétfőtől péntekig fogyjon le

  Élvezze a kettős főzési kényelmet Ideje felgyújtani a teraszkertet és meghívni a barátait, hogy ízletes hamburgereket, csirkét, bordákat, kolbászt vagy steakeket készítsenek? Csak mondja el az egységnek vagy az okostelefonos alkalmazásnak, hogy milyen húsokat készít fel a felhasználóbarát felületen, és a színváltó kijelző és az intelligens eszköz figyelmeztetni fogja Önt, amikor a hús grill zsírvesztéshez elkészül.

  A legjobb az egészben, hogy a megfelelő mobilalkalmazáson keresztül is megoszthatja a főzési tippeket és receptletleteket a közösségi médiában, például a Facebookon vagy a Twitteren.

  környéki fogyás