Már a Nintendo is elhiszi, hogy jól fog fogyni a Switch

Igncom fogyni, 5 HASZNOS TIPP fogyáshoz! hogyan lehet valóban elveszíteni a testzsírt

 • Öt érdekesség az október elején érkező filmről.
 • Szín fogyni
 • * Rekordmennyiségű dinnye fogyott a Lidlben - Hírvonal
 • Könnyen tisztítható fogyás
 • Már a Nintendo is elhiszi, hogy jól fog fogyni a Switch
 • Hogyan tudok enni és lefogyni Hogyan fogyjunk edzés és éhezésmentesen?
 • Person of Interest: vége a 4. évadnak - Sorozatjunkie
 • Denevérember - lillago.hu

Tweet A Nintendo katasztrofális évet zárt, gyakorlatilag kijelenthetjük, hogy a ben megjelent, next-genként beharangozott, de specifikációi alapján inkább az előző generációba tartozó Wii U megbukott, a japán cég pedig kezdi belátni, hogy évek óta rossz úton halad.

Hogy mi erre a bizonyíték?

Nagyon jól fogyott a Control, a Remedy új játékának pedig igen jól áll a fejlesztése

Nos, a Nintendo bejelentette, hogy az üzleti év végéig eladni kívánt 9 millió Wii U álomhatárát ejtették, mostantól 2,8 millió eladott gép a cél. Igen, világszerte.

Igen, úgy, hogy a konzol másfél éve kapható.

 • Fő cikk: Gotham City.
 • Szoptatás 4 hónapos fogyás
 • Hogyan lehet lefogyni enni kevesebbet - lillago.hu
 • Borotva csökkenti a zsírégető felülvizsgálatát
 • Haldoklik a Nintendo
 • Már a Nintendo is elhiszi, hogy jól fog fogyni a Switch Az új célszám igen magas, de nem lehetetlen.
 • Víz kukorica zabkása recept
 • Hogyan tudok enni és lefogyni - Alig eszek egész nap, mégsem tudok lefogyni!

Igen, mindannak tükrében, hogy a PS4-ből és az Xbox One-ból egy hónap alatt többet adtak el a gyártók, mint amennyit a Wii U-ból el szeretne a nagy N. Ez a vég kezdete? Nagyon úgy néz ki, hogy igen, lévén a vállalat a túlélésre játszik. Nemcsak a Wii U eladási predikcióit csökkentették masszív 70 százalékkal, de a 3DS-ből is 13,5 millió lett a célhatár az eddigi 18 millió helyett, mi több, videojátékfronton is estek az elvárások, a japánok már 19 millió eladott Wii U játékkal is beérnék az eddigi 38 millió helyett.

Víz kukorica zabkása recept Köztudott, hogy a zabkása a bébiételek alapja, a kukorica pedig alacsony kalóriatartalmú, nagyon egészséges, szokatlanul ízletes és tápláló termék.

Ez utóbbi arány a 3DS esetében is zuhant, 80 millióból lett 66 millió, méghozzá úgy, hogy a legfrissebb Nintendo kézi konzol kifejezetten sikeresnek mondható. Az üzleti év teljes vesztesége nem kevesebb mint millió dollár lesz -- azaz minden Wii-vel beszedett zsebpénzt elherdál a cég, csak azért, hogy fennmaradjon.

Michael Pachter, a világhíres elemző többször ekézte már a Nintendót igncom fogyni cég notórius üzleti döntsései miatt, konkrétan óta kongatja a vészharangot.

Szerinte az lenne a legjobb, ha a Nintendo külsős kiadóvá változna, valahogy úgy, ahogy a Sega tette, amikor utolsó konzolja, a DreamCast befuccsolt.

Tovább robog a PS4: túl a 35 millión!

Ivata Szatoru Nintendo-elnök most először reagált Pachter véleményére: sajtótájékoztatón mondta el, hogy igenis gondolkodnak új üzleti struktúra bevezetésén, és a szoftvermérnökök most is azon dolgoznak, hogy rájöjjenek, miként lehet a legjobban átültetni a Nintendo által híressé tett játékok ötleteit okoseszközökre, azaz telefonokra és táblagépekre.

Megjegyezte ugyanakkor, hogy nyereség nélkül nem létezhet a Nintendo, valamint tisztázta, hogy bár többen javasolták az iparból, egyelőre nem mond le elnöki pozíciójáról.

hogyan lehet elveszíteni a hasa kövér férfiak hogyan lehet fogyás hasi zsír

A Nintendo az előző konzolgeneráció háborúját gyakorlatilag megnyerte az alkalmi játékosok piaccá tételével. A Wii-ből több mint igncom fogyni darab ment el világszerte, méghozzá úgy, hogy hardverileg az első naptól kezdve nyereséget termelt ez nagyon ritka a konzolok világában, az első néhány évben a szoftver szokott pénzt hozni, és nem a gépek.

tényleg fogysz a paleón létfontosságú fogyás xl

Nem így történt, a Wii U-ra végéig vártunk, a játékkínálat pedig máig nem az igazi. Ráadásul a Nintendo a rajongóival is kibabrált: nemrég letiltották a YouTube-os játékfelvételek fizetési licencét, azaz ha valaki Nintendo-játékról készít videót a csatornájára, igncom fogyni kaphat egy fillért sem a mukájáért, hiába dolgozott vele hosszú heteken keresztül.

Nem lesz ez így jó, Nintendo, nagyon nem!

2003. Valen feljegyzései #6. Valen feljegyzései év (6. Szám) A Magyar Babylon 5 Klub kiadványa

Lehet, hogy még megérjük a Nintendo bedőlését? Támogass minket! A PC Guru februárban indította el támogatói programját, azzal a céllal, hogy az új, online érában is segíthessétek a magazin hosszú távú működését.

fogyni 3 nap alatt karcsúsító mártás

A közösségi támogatáson keresztül biztosítható, hogy még több hírrel, teszttel, előzetessel, kritikával, beszámolóval, videóval és egyéb érdekességgel kedveskedhessünk számotokra.