Téves diéták - A 90 napos szétválasztó diéta

Napos diéták, Receptek fehérje-napra

Veszélye nincs, még a természetgyógyász is javasolja! Az eredmény 90 nap alatt kg magas súlyfeleslegnélés még a magas vérnyomást is megszünteti.

7 napos diéták. Segít gyorsan és könnyedén lefogyni!

Ugyan ki ne hinne sportorvosoknak és természetgyógyászoknak? Már pedig "állítólag" sportorvosok dolgozták ki az étrendet, és még természetgyógyász is javasolja. Alapvető táplálkozási ismeretekkel rendelkezve persze ez már nem tűnik annyira hiteles információnak, de ez részletkérdés nem? Azt hiszem nem. Kezdjük az elején: az eredeti angol nyelvű étrendet még senki sem tudta megmutatni, tudományos háttere forrás, hivatkozás hiányában már itt kérdésessé válik, de ez még a legkisebb baj.

ifjúsági fogyókúrás tábor

Következő gond egy aprócska félinformáció: a súlyfelesleg leadása tetszőleges fogyókúra esetén gyakorlatilag mindig csökkenti a vérnyomást leszámítva azt az esetet, ha annak egészen más, például hormonális oka van, illetve serkentő hatású szereket alkalmaz a fogyás felgyorsítására a diétázóitt tehát egyfajta csúsztatást olvashatunk, amellyel a többi diéta fölé próbálja a kitaláló helyezni az étrendet.

De olvassunk csak tovább: "A diéta lényege a szétválasztás.

zsírvesztés hatásai után

Ez azt jelenti, hogy a gyomorba mindig egyféle táplálék jut, amit így könnyen lebont. A napok sorrendjét mindenképpen be kell tartani. A diéta a fehérjenappal kezdődik, ezt követi a keményítőnap, szénhidrátnap és gyümölcsnap, majd ismét a fehérjenap következik, így követi egymást a 4 nap sorban, 90 fogyás népszerű át. A diéta alatt havonta egyszer víznapot kell tartani, amely gyümölcsnap után következik, utána pedig fehérjenap jön.

Cukormentes kávé és tea korlátlan mennyiségben fogyasztható. Ha azonban étrendünk nem megfelelően van összeállítva, akkor hiányállapotok alakulhatnak ki szervezetünkben, ami hoszú távon hátrányosan befolyásolja egészségi állapotunkat, a nagy energiabevitel-megszorítás eredményeként anyagcserénk is lelassul.

90 napos diéta

Életmódváltás nélkül végül a leadott kilókat is villámgyorsan visszaszedjük a kúra abbahagyása után. Napos diéták étrend egy fehérjenapból és három szénhidrátnapból áll. A keményítő- szénhidrát- és gyümölcsnap elkülönítése szakemberek és tájékozott olvasóink számára önmagában is logikátlan, nevetséges, hiszen a keményítő egy összetett szénhidrát, a szénhidrát ugye szintén szénhidrát, és a gyümölcsökben is a szénhidrát dominál mint energiaforrás. Tehát három nap épül elsősorban szénhidrátokban gazdag élelmiszerek fogyasztására, és csak egy a nélkülözhetetlen fehérje nagyobb mennyiségű bevitelére!

fogyás iker alkalmazás

A tej, tejtermék fogyasztás csak a fehérje napon engedélyezett, így a minden nap létfontosságú fehérjéket -melyeket ráadásul a zsírként és glikogénként utóbbi egy összetett szénhidrát raktározott tartalék energiával szemben a szervezet nem képes nagy mennyiségben tárolni- nem visszük be a szükséges mennyiségben. Ugyanígy csak minden negyedik nap fogyasztjuk el a vérképzéshez szükséges vasat, a csontok egészségéhez elengedhetetlen kalciumot, ami azt is figyelembe véve, hogy a diétázók zöme hölgy, és a fogyás sem kedvezően hat a csontokra, egy igen veszélyes, ártalmas gyakorlat.

90 napos diéta | Hatékony és egészséges

A 90 napos diéta módosítások nélkül nem egyéb, mint egy minden logikától mentes, az emberek tájékozatlanságára építő ártalmas módszer. Személy szerint én is levelek sokaságát kaptam a diétát kipróbáló és kellemetlen tüneteket tapasztaló súlyproblémáktól szenvedő emberektől, a módszer pedig mindeközben szájról-szájra, újságról-újságra terjed, és sajnálatos módon már ételházhozszállító cégeknél is megtalálható.

A 90 napos diéta ugyan az mint napos diéták eper tejszínhab diéta, csak kis áltudományos misztikummal fűszerezve lásd pl.

Rendszert, mankót ad az egészséges táplálkozáshoz erőtlen embereknek, ugyanakkor teljességgel egyhangú, sok alapvető napos diéták kizár a mindennapi fogyasztásból. Utóbbi tényből minden táplálkozási szakember számára nyilvánvaló, hogy NEM orvosok, dietetikusok találmánya, sokkal valószínűbb, hogy egy kókler beteges agyszüleménye.

Lehetőség szerint kerüljük messzire, nagyobb módosítások nélkül nem ajánlott alkalmazni!

  1. 7 napos étrend: ezzel kezdd az újévben a diétát! - Ripost
  2. Eat Natural Diéta - 19 napos látványos fogyás diéta