Elérkeztek a fogyókúrák végnapjai!

Nők zsírégetése

Tartalom

  nők zsírégetése

  Az egyik, hogy még mindig hiszel abban a bullshitben, ami a címben van, miszerint létezik ilyen, hogy zsírégető edzés. A másik, hogy kommentben kárörvendj, hogy milyen baromságról írnak a Builderen.

  nők zsírégetése

  Mondjuk, a második csapat általában nem jut el idáig olvasásban… de sebaj, tisztába tesszük a dolgokat! Az, hogy zsírt égess több tényező nők zsírégetése megfelelő energia bevitel minőségre és mennyiségre odafigyelve, megfelelő mozgás nők zsírégetése pihenés.

  A diétás étrendről millió cikk van, hogyan kell összerakni, hogyan kell táplálkozni, csak nagy vonalakban a lényeges elemek: napi étkezés alacsony-közepes glikémiás indexű szénhidrát források fehérje bevitel megemelése, minőségi forrásokból esszenciális zsírsav bevitel napi szükséges folyadékbevitel cukormentes, szénsavmentes forrásból minimalizált mesterséges édesítőszer bevitel A nők zsírégetése nem kérdés, hiszen ha fejlődni szeretnél, a megfelelő minőségű és időtartamú alvás nélkülözhetetlen, de az egyes izomcsoportok edzésében is biztosítani kell a regenerációhoz szükséges időt és tápanyagokat.

  Ha ezeken túllendültünk, akkor beszélhetünk az edzésről!

  nők zsírégetése

  Ahhoz, hogy a zsírégetést maximalizáld, a fentieken kívül nem árt, ha kicsit megpörgeted az edzéseket és intenzívvé teszed őket ahelyett, hogy egy-egy gyakorlat után perc pihenőt tartasz.

  Nekem már egyébként sem fontos, hogy nagy súlyokat mozgassak meg, nem a testépítésről szólnak az edzéseim, hanem az esztétikus, atletikus formáról, koorindációról és a testzsír csökkentéséről.

  Mutatok egy verziót a gyakorlatokra, természetesen előtte Blackroll hengerezés, gimnasztikai bemelegítés és némi kardió.

  nők zsírégetése

  Ezen az edzésen a láb, hát, törzs kerül sorra.